Facebook

Категории

Информация за печат SAFETY GLASS

Детайли Категория
Информация за печат SAFETY GLASS

Досега печатът върху плоски стъклени повърхности се предлагаше основно чрез директен печат върху стъклото или каширане на предварително отпечатано фолио.
Печатът обикновено се извършва на принтери с UV мастила, печатащи върху плоскости или върху фолио, което се кашира след това върху стъклото.

При новата услуга печатът се извършва върху специална медия и след това изображението се ламинира върху стъклото.

Клиентът може да получи качествена фотография за стена, цветно стъкло за прозорец и др, което замества класическите витражи или цветна стена със задно осветяване.

Приложение: гърбове на кухни, витражи, панорами и модулни картини, тавани, фототапети, стъклени врати, душ кабини, врати на гардероби, витрини, стъклени плотове за маси. Стъкло – картини, фотографии, илюстрации и модерни изображения в интериора.

Предимства на услугата SAFETY GLASS:
- висока устойчивост на отпечатъка на температурни въздействия и слънчеви лъчи и влага
- допълнително увеличава здравината на стъклото
- не е необходимо поставяне на рамка на стъклото, за да се запази по краищата.
- гърбът на стъклото е много устойчив и може да се залепи директно или да се монтира върху стена.
- отпечатъкът е много качествен, без дефекти, замърсяване и балончета въздух.

Висока устойчивост на отпечатъка на температурно въздействие, слънчеви лъчи и влага
Най-голямото предимство при тази технология за печат върху стъкло е устойчивостта на отпечатъка, тъй като няколко слоя защитават изображението от надраскване и температурно въздействие. Печатът обикновено е мастиленоструен UV (може и латекс) и е много устойчив и дълготрайно запазва ярки цветове. Заради тази особеност на технологията, специалното фолио за печат и плоското ламиниране, отпечатъкът остава капсулиран и устойчив на външни въздействия – дори стъклото да е навън, да е оставено на силно слънце греене или е подложено на дъжд, вятър или сняг.

Водоустойчивост
Технологита на печат върху стъкло  не позволява проникването на влага между стъклото и отпечатъка, което гарантира неговата устойчивост под вода и на външни условия.

Допълнително подобрява здравината на стъклото
Едно от най-важните предимства на SAFETY GLASS остава неговата безопасност при счупване – стъклото няма да се пръсне, а само ще се напука.

Фирма "Гласмен" предлага четри вида печат.

- прозрачен
- със сив гръб, непропускащ светлина,
- бял гръб, непропускащ светлина
- беклит предназначен за задно осветяване.

Няма добавени продукти в тази категория
Препоръчани