Facebook

Категории
07.06.2015

Закаленото (или темперирано) стъкло се произвежда чрез топлинна обработка на флоатно стъкло. Стъклото се разрязва до необходимия размер и всички обработки (като полиране на ръб ..

Прочетете повече
07.11.2014

Днес ламинираното стъкло се произвежда чрез свързване на два или повече слоя обикновено флоатно стъкло с пластмасов вътрешен слой, обикновено от поливинил бутарил (PVB). PVB се пос ..

Прочетете повече
07.06.2014

Плъзгаща се балконска система от подвижни стъклени панели за защита от вятър и лошо време - дават ефективно решение, осигурявайки възможност за наслада от взаимодействието с външно ..

Прочетете повече
07.06.2014

Естествената светлина е важна в съвременната архитектура! Стъкла с максимална прозрачност и неутралност. Без цветни оттенъци. Подходящи за витрини,врати,претрадни стени,фа ..

Прочетете повече

Преносима пробивна машина с две скорости

Цена: 1 214,00 лв.
Код на продукта: PM 135

Цената е за 1 брой с начислен ДДС.

Всички полета  отбелязани със звездичка * са задължителни за попълване.
При попълване на полето "Допълнителни изисквания" Наш оператор ще се свърже с Вас за да уточни крайните параметри и цена на поръчката.   

Цените важат само при направена онлайн поръчка през сайта.

Монофазна преносима пробивна машина с две скорости.

ТЕХНИЧЕСКИ  ДАННИ

Преносима пробивна машина подходяща за пробиване на стъкло с диамантено кухо свредло. Лесното обслужване позволява да се пробиват отвори и в големи листи стъкло без затрудняващо придвижване. При конструирането не са използвани корозиращи материали, което гарантира дълга употреба. Охлаждането на свредлото се извършва с вода.

Вид на свредлото: тип “N” ½ Gas; Дължина 75 mm; Максимален диаметър на пробит отвор: 100 mm;

Скорост : 1400 или 2800 оборота за минута; Инсталирана мощност: 0.3 KW – 220 v.

Тегло: Kg. 9.5 ; Размери: 200x210x380 H. mms. ;

ОПЦИИ / OPTIONS:

Приспособление за захващане на диамантен или полиращ периферен диск,  което позволява използването на машината за кантоване на стъкло до 8 мм дебелина / Tool to fix a diamond or polishing peripheral wheel allowing to edge glass with thickness up to 8 mm

 

TECHNICAL FEATURES.

Portable single phase drilling machine for drilling holes on glass sheets. Completely made in stainless steel and anodised aluminium. An easy manipulation allows a quick positioning on big glass sheets.

Coredrill movement by means of a handle lever, lubrification by fresh water circulating inside the spindle.

Motor with 2 speeds allows drilling of diameter from 4 to 10 mm.

Speed: 1400 or 2800 rpm

Power: KW 0,3 - 220 Volts – single phase

Weight: Kgs. 9,5

Coredrill: “N” type L 75 mm -  ½ gas

Drilling machines sizes: 200x210x380 H mms.

Уважаеми посетители и клиенти,

Поради спецификата на нашата дейност, транспортирането на продуктите, които предлагаме изискват особено внимание.

Всички доставки на територията на Република България се извършват от куриерска фирма  Екон Експрес. Доставката позволява определени размери стъкла и огледала в зависимост от дебелината  и броя  им.

Ако имате притеснения за размера и големината на продуктите, който искате да поръчате, можете да се свържете с нас за уточняване на доставката.

Пратките се изпращат с наложен платеж върху сумата, с която сте закупили стоките в Е-магазина. Когато куриера дойде на адреса, който сте подали за доставка, ще изиска от вас сумата от направената от вас поръчка с включената стойност на доставчика.

Стъклата и огледалата поръчани от вас са добре опаковани и  се транспортират с особено внимание. Сигурността на доставката е гарантирана, като всяка пратка от нас до вас клиентите на glassmania.bg пътува с пълна застраховка. Затова ви молим, преди да платите на куриера, да се уверите в целостта й. При счупване или повреждане на продукта, не приемайте пратката от куриера. Ние ще се погрижим да получите пратката в цялост.

Другата възможност за доставка е бутона  - "Град София  - фиксирана сума". Тази доставка е валидна само за района на София и се извършва от наш специализиран транспорт до посочен от вас адрес, който позволява превозването на по-големи размери стъкла и огледала.

За въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

Таблица с теглото на стъкла изчислени върху квадратен метър.

  •   2мм -       5кг.
  •   3мм -    7.5кг.
  •   4мм -     10кг.
  •   5мм -  12.5кг.
  •   6мм -     15кг.
  •   8мм -     20кг.
  • 10мм -     25кг.
  • 12мм -    30 кг.
  • 15мм -  37.5 кг.
  • 19мм -  47.5 кг.

Време за доставка на принтирани стъкла.
Ние доставяме в цялата страна. Поради естеството на работа "направени по поръчка"  стъкло трябва да се реже по посочен от вас размер, тъй като не е възможно да имаме всякакви размери на склад , ръбове трябва да бъдат полирани и стъкло трябва да бъде закалено. След което изображение по ваш избор се отпечатва директно върху стъклото, опакова се и изпраща до вас. Целият този процес може да отнеме между 2 и 3 седмици.