Facebook

Категории
Закалени стъкла
07.06.2015

Закаленото (или темперирано) стъкло се произвежда чрез топлинна обработка на флоатно стъкло. Стъклото се разрязва до необходимия размер и всички обработки (като полиране на ръб ..

Прочетете повече
Ламинирани стъкла
07.11.2014

Днес ламинираното стъкло се произвежда чрез свързване на два или повече слоя обикновено флоатно стъкло с пластмасов вътрешен слой, обикновено от поливинил бутарил (PVB). PVB се пос ..

Прочетете повече
Плъзгащи балконски системи
07.06.2014

Плъзгаща се балконска система от подвижни стъклени панели за защита от вятър и лошо време - дават ефективно решение, осигурявайки възможност за наслада от взаимодействието с външно ..

Прочетете повече
Clear Vision Glass®
07.06.2014

Естествената светлина е важна в съвременната архитектура! Стъкла с максимална прозрачност и неутралност. Без цветни оттенъци. Подходящи за витрини,врати,претрадни стени,фа ..

Прочетете повече

Калкулатор Принтирано флоатно стъкло 4 мм./ не закалено/

Калкулатор Принтирано флоатно стъкло 4 мм./ не закалено/
Изчислена Цена:
Лице: кв.м
Цена за м.кв:
Обиколка: лин.м
Код на продукта: Калкулатор Принтирано стъкло 4 мм

Възможни опции

Цената е за 1 брой с начислен ДДС.

Всички полета  отбелязани със звездичка * са задължителни за попълване.
При попълване на полето "Допълнителни изисквания" Наш оператор ще се свърже с Вас за да уточни крайните параметри и цена на поръчката.

Принтирано Стъкло 4мм. с максимална прозрачност и неутралност.

Можете да поръчате печат върху стъкло с ваше изображение, ако то отговаря на изискванията за печат или бихте могли да закупите директно или през нас качествено изображение с висока резолюция от  www.shutterstock.com,.Може да използвате безплатно изображение  от нашите каталози.

При изображения с преобладаващ бял цвят е препоръчителен монтаж , винтове с декоративни капачки или водобранни лайсни.

 • В цената не са включени , доставка и монтаж.
 • Ако се затруднявате при избора на подходящо изображение или стъкло,моля пишете  на glassman@abv.bg или се обадете на наште телефони:
 • 02/ 971 44 89 : 0887/76 33 12

  

  shutterstock.com Over / 60 Million Stock Photos !


Уважаеми посетители и клиенти,

Поради спецификата на нашата дейност, транспортирането на продуктите, които предлагаме изискват особено внимание.

Всички доставки на територията на Република България се извършват от куриерска фирма  Екон Експрес. Доставката позволява определени размери стъкла и огледала в зависимост от дебелината  и броя  им.

Ако имате притеснения за размера и големината на продуктите, който искате да поръчате, можете да се свържете с нас за уточняване на доставката.

Пратките се изпращат с наложен платеж върху сумата, с която сте закупили стоките в Е-магазина. Когато куриера дойде на адреса, който сте подали за доставка, ще изиска от вас сумата от направената от вас поръчка с включената стойност на доставчика.

Стъклата и огледалата поръчани от вас са добре опаковани и  се транспортират с особено внимание. Сигурността на доставката е гарантирана, като всяка пратка от нас до вас клиентите на glassmania.bg пътува с пълна застраховка. Затова ви молим, преди да платите на куриера, да се уверите в целостта й. При счупване или повреждане на продукта, не приемайте пратката от куриера. Ние ще се погрижим да получите пратката в цялост.

Другата възможност за доставка е бутона  - "Град София  - фиксирана сума". Тази доставка е валидна само за района на София и се извършва от наш специализиран транспорт до посочен от вас адрес, който позволява превозването на по-големи размери стъкла и огледала.

За въпроси не се колебайте да се свържете с нас.

Таблица с теглото на стъкла изчислени върху квадратен метър.

 •   2мм -       5кг.
 •   3мм -    7.5кг.
 •   4мм -     10кг.
 •   5мм -  12.5кг.
 •   6мм -     15кг.
 •   8мм -     20кг.
 • 10мм -     25кг.
 • 12мм -    30 кг.
 • 15мм -  37.5 кг.
 • 19мм -  47.5 кг.

Време за доставка на принтирани стъкла.
Ние доставяме в цялата страна. Поради естеството на работа "направени по поръчка"  стъкло трябва да се реже по посочен от вас размер, тъй като не е възможно да имаме всякакви размери на склад , ръбове трябва да бъдат полирани и стъкло трябва да бъде закалено. След което изображение по ваш избор се отпечатва директно върху стъклото, опакова се и изпраща до вас. Целият този процес може да отнеме между 2 и 3 седмици.

Сходни артикули (57)